Építsd a jövőt

Fotópályázat

Győri Műszaki SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája fotópályázati felhívást hirdet „Építsd a jövőd!” címmel.

Mutasd meg egy fotón a környezetedben található építkezés, kivitelezés képét, hangulatát, az ott folyó munkálatokat és írj róla pár mondatot.

A pályázat célja:
A fotópályázat célja megmutatni, milyen beruházások folynak a környezetünkben és azok milyen cél érdekében, kiknek készülnek, benned milyen érzéseket, gondolatokat ébreszt.

A pályázók köre:
A pályázat nyílt: 10-16 éves korosztályból bárki egyaránt benevezhet az ország bármely pontjáról.

A pályázat részletei:
A pályázatra nevezési díj nincs. Egy pályázó 1 képpel (jpg) és ahhoz tartozó rövid szöveges pályázati adatlappal nevezhet be.
A kép elnevezése: pályázó neve_kép címe.jpg (pl: Fű Jolán_lakóház.jpg)

A pályázat mellé csatolni kell egy szöveges adatlapot, melyen fel kell tüntetni a kép címét, készítőjének nevét, elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím) valamint egy rövid leírást (max. egy A4-es oldal pdf formátumban) kell adni a kép készítési helyéről, idejéről, a beruházás megnevezéséről és az építés céljáról, tetszik-e neked vagy éppen nem, érdekes gépeket látsz, tetszik az ott folyó munka, miért, stb. A szöveges adatlap elnevezése: pályázó neve_kép címe.pdf (pl: Fű Jolán_lakóház.pdf) (A jpg és pdf fájlok elnevezése azonos legyen, csak a kiterjesztése változik. Így tudjuk párosítani a benevezett pályamunkákat.)

A beküldött alkotások saját készítésű digitális felvételek lehetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkezik a pályázó.

A pályázatra a képeket jpg, a szöveges dokumentumokat pdf formátumban kell digitálisan elküldeni a gaborla@t-online.hu email címre. A beküldött fotók nyomtatható minőségűek legyenek, javasolt felbontás legalább 8 megapixel.

A pályamunkák felkerülnek kiíró honlapjára és Facebook oldalára is.

Pályázat benyújtási határideje: 2018. október 29. 24:00
Pályázatok elbírálása: 2018. október 30.

A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti az eredményhirdetés napján a nyereményről és annak átvételének menetéről.

Díjkiosztó: 2018. november 6. 13:00 óra
Helyszíne: Győri Műszaki SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában (Győr, Nádor tér 4.)