Építsd a jövőt

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok részt venni az eseményen?

Látogatói programon általános iskolai regisztrációt követően, ahol az általános iskolád regisztál be a szakmainap.muhelyiskola.hu weboldalra

 

Hol lesz helyileg a program?

A látogatói program (általánosiskolai tanulóknak) a Győri SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában lesz (9024 Győr, Nádor tér 4.).

A szakmai konferencia és interaktív bemutató (regisztráltaknak) a Győri SZC Hild József Építőipari Szakgimnáziumában (9021 Győr, Szent István u. 1.)

 

Meddig tart a rendezvény?

9.30 - 15.00 óráig a Győri SZC Hild József Építőipari Szakgimnáziumában.

10.00 - 15.00 óráig a Győri SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában.

 

Kinek érdemes részt vennie a programokon?

Mindenkinek, aki érdeklődik az építőipar és a hozzá tartozó társszakmák iránt, aki szeretne újat alkotni, aki örömét leli abban, hogy újat építhet, hogy régit újíthat fel, aki elhiszi, hogy az építőipar egy nagyon vonzó pálya és biztos egzisztenciát kínál.

Mindenkinek, akit érdekelnek az építőipari újdonságok, az okos otthonok, a jövő intelligens házai, a hozzá kapcsolódó új technológiák.

Mindenkinek, aki kíváncsi az építőipari vállalkozások új megoldásaira, az új anyagokra, technológiákra, az új építési-kivitelezési előírásoknak való megfelelésre.