Építsd a jövőt

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok részt venni az eseményen?

Látogatói programon általános iskolai regisztrációt követően, ahol az általános iskolád regisztál be a szakmainap.muhelyiskola.hu weboldalra

 

Hol lesz helyileg a program?

A látogatói program (általánosiskolai tanulóknak) és a szakmai program (szakmai szervezeteknek) a Győri Műszaki SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában lesz (9024 Győr, Nádor tér 4.).

A szakmai konferencia és interaktív bemutató (regisztráltaknak) a Győri Műszaki SZC Hild József Építőipari Szakgimnáziumában (9021 Győr, Szent István u. 1.)

 

Hogyan jutok el a helyszínekre?

Győri általános iskolák gyalogosan, vagy tömegközlekedési eszközökkel.

Győrön kívüli általános iskolák – igény szerint a létszám függvényében – szervezett autóbuszos szállítással.

 

Meddig tart a rendezvény?

A látogatói és szakmai program 10.00 – 15.00 óráig.

A szakmai konferencia és interaktív bemutató: 12.00 – 14.00 óráig.

 

Hogyan lehet pályáznom a kiírt fotópályázatra?

A közeledben – általad érdekesnek talált – építkezésről kell fotót készítened és leírnod max. 1 oldalban, hogy számodra miért érdekes, miért fontos ez az építkezés.

A pályázat mellé csatolni kell egy szöveges adatlapot, melyen fel kell tüntetni a kép címét, készítőjének nevét, elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím) valamint egy rövid leírást (max. egy A4-es oldal pdf formátumban) kell adni a kép készítési helyéről, idejéről, a beruházás megnevezéséről és az építés céljáról, tetszik-e neked vagy éppen nem, érdekes gépeket látsz, tetszik az ott folyó munka, miért, stb.

A szöveges adatlap elnevezése: pályázó neve_kép címe.pdf (pl: Fű Jolán_lakóház.pdf)

(A jpg és pdf fájlok elnevezése azonos legyen, csak a kiterjesztése változik. Így tudjuk párosítani a benevezett pályamunkákat.)

A pályázatra a képeket jpg, a szöveges dokumentumokat pdf formátumban kell digitálisan elküldeni a gaborla##kukac##t-online.hu email címre. A beküldött fotók nyomtatható minőségűek legyenek, javasolt felbontás legalább 8 megapixel.

 

Nyerhetek-e valamit a fotópályázattal?

Igen, az első három helyezett értékes ajándékutalványban részesítjük és a pályamunkáját megjelenítjük a rendezvény, az iskola weboldalán és facebook oldalán.

 

Kinek érdemes részt vennie a programokon?

Mindenkinek, aki érdeklődik az építőipar és a hozzá tartozó társszakmák iránt, aki szeretne újat alkotni, aki örömét leli abban, hogy újat építhet, hogy régit újíthat fel, aki elhiszi, hogy az építőipar egy nagyon vonzó pálya és biztos egzisztenciát kínál.

Mindenkinek, akit érdekelnek az építőipari újdonságok, az okos otthonok, a jövő intelligens házai, a hozzá kapcsolódó új technológiák.

Mindenkinek, aki kíváncsi az építőipari vállalkozások új megoldásaira, az új anyagokra, technológiákra, az új építési-kivitelezési előírásoknak való megfelelésre.